De Smartphone is jarig!

Onlangs vierde de Smartphone haar 20e verjaardag. Op 16 augustus 2014, om precies te zijn. 20 jaar geleden werd namelijk de eerste Smartphone geboren. Deze werd ‘Simon’ genoemd. De allereerste Smartphone kwam ter wereld in – hoe kan het ook anders – Amerika en vandaag de dag beschikt het slimme telefoontje over een aardig innovatieve geschiedenis. Het is snel gegaan. Tegenwoordig is de Smartphone niet meer van het straatbeeld weg te denken.

20jarig bestaan, dat is een feestje waard

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een feestje. Nou ja, wellicht zetten we dit feestje op in de vorm van steeds vernieuwende technieken en verbazingwekkend mooie telefoons. Er komen namelijk ieder jaar steeds weer nieuwe, indrukwekkende Smartphones op de markt die menig hart veroveren.
Een gezellige wachtrij voor de Iphone 6
Fans zijn soms zelfs zo onder de indruk, dat ze het ervoor over hebben om er uren – of zelfs dagen – voor in de rij te staan. Voorzichtig kunnen we concluderen dat de Smartphone, zelfs – of juist – na 20 jaar nog altijd een briljant en wereldwijd geliefd en aanbeden concept is. En, wellicht in tegenstelling tot de mens, geniet de Smartphone van een groot voordeel: klaarblijkelijk wordt hij hoe ouder, hoe beter!

Reacties zijn gesloten.